Den Stor Strid – Fountain View Academy Canada

I sommeren 2013 , 44 studerende sammen med 16 medarbejdere rejste til Europa for at filme et projekt baseret på bogen Den store Strid. Med fokus på den rolle, som de store reformatorer og den indflydelse, de havde ved at puste til bibelske sandheders flame ,  rejste vi fra Portugal til Italien, Schweiz, Tyskland, og endelig til Prag i Tjekkiet. Vi havde en spændende og mindeværdig tid med sang, film, oplevelse i  Europa hvor vi gav ud over 800 Fountainview  DVD’er!

Fra den dag vi begyndte at planlægge dette projekt indtil den sidste dag i vores tur, så vi, hvordan Gud arbejdede på vores vegne ved at orkestrere alt fra tilladelser til at filme på stedet og rejsearrangementer. Hver dag oplevede vi konkrete mirakler. En uge før vi rejste til Europa ventede vi stadig på tilladelser fra en række af de  steder hvor vi skulle filme. To af de steder i Lissabon var faldet på plads  og det sidste to dage før vi rejste.  Tilladelsen blev underskrevet af  Portugals præsident!

Mens vi var i Portugal modtog jeg en bekræftelse på at vi havde fået tilladelse til at filme på de steder vi har valgt i Genève. Vi skulle ikke en gang betale de 10 schweiziske francs/ m2. Genéve ville ikke have været muligt uden hjælp fra forældrene til en af vores schweiziske studerende.  For at få lov til at filme i Genève skal ansøgningen indgives af en schweizisk  statsborger. I hver eneste by, sendte Gud  et menneske som talte sproget og arbejdede utrætteligt for vores projekt. Uden disse nøglepersoner, ville vores projekt have været næsten umuligt at fuldføre.

Et projekt som dette er kun muligt med støtte fra alle som deltager i vores koncerter og dem som støtter os økonomisk. Mange tak  til ASI (USA) og ASI Europa for deres generøse støtte og naturligvis til alle jer, der støttede vores projekt med jeres gavmilde donationer.

Michael Dunbar

Fountain View Academy Præsident

Post a comment