• Cause Progress

  • kr.65000 Amount Needed
  • kr.123790 Collected yet
  • 190% Percentile
  • 197 Days left to achieve target

Den Store Strid – Update September 2017

Update - September  2017

Kære ven,

Vi takker Gud for Hans ledelse i dette projekt. De første 12.000 stk. af bogen Den Store Strid er modtaget og klar til uddeling.

Light Channel DK har sammen med trofaste Syvende Dags Adventister i Skandinavien  påtaget sig opgaven  at dele denne fantastiske og vigtige bog til så mange som muligt ved personlig kontakt i Danmark. Alt dette begyndte med et ønske  om at opfylde Ellen G. Whites vision om at give denne bog til så mange som muligt . Hun skrev: "Den Store Strid bør  spredes bredt. Den indeholder fortidens historie, nutiden og fremtiden. I sin oversigt over de afsluttende scener i denne verdens historie bærer den et stærkt vidnesbyrd for sandheden. Jeg er mere ivrig efter at se en bred omsætning af denne bog end for alle andre, jeg har skrevet, for i Den Store Strid  gives den sidste advarsel til verden mere tydeligt end i nogen af mine andre bøger. " Brev 281, 1905

Vi ønsker at opfordre alle Syvende Dags Adventister til at være med i denne vigtige kampagne. Nogle vil måske stille spørgsmålet:"Hvorfor skulle vi distribuere denne bog? Vil dette ikke skabe problemer?

Guds profet, Ellen White svarer på dette med disse spørgsmål:"Skal vi vente, til profetierne om enden er opfyldt, før vi siger noget om den? Hvilken værdi vil vore ord da have? Skal vi vente til Guds straffedomme falder på overtræderen, før vi fortæller ham hvorledes han kan undgår dem? Hvor er vor tro på Guds ord? Skal vi se de ting, der er forudsagt, gå i opfyldelse, før vi tror, hvad han har sagt? I klare, tydelige stråler er lyset kommet til os og har vist os, at Herrens store dag er nær, at den er »Nær for døren«. Lad os læse og forstå, før det er for sent." Vidnesbyrd for menigheden bind 9 kapitel 2, side 20

 

Ønsker du at være med i  denne uddeling kan du henvende dig til os på info@lightchannel.dk eller sende en sms til  40622873. Herfra kan det så aftales, hvornår du kan afhente bøgerne. Du vil så få et antal bøger til uddeling i et aftalt  område. På denne måde kan vil forhåbentlig sprede os over det ganske land! Til jyderne vil der være afhentningsmulighed  på Økotryk under samme betingelser.

 

 

 

 

Kære ven,

Tiden er kortere end vi tror ...

Når vi ser  de synlige  og usynlige forandringer og begivenheder  der finder sted rundt omkring os, ønsker vi at opfordre dig til at støtte os i dette dristige initiativ. Den hastende karakter i dette initiativ er bedst beskrevet nedenfor:

"Ved I, hvad der står i det? Erkender I værdien af disse ting? Indser I ikke, at mennesker behøver det lys, der meddeles her? Hvis I ikke allerede har gjort det, så henstiller jeg indstændigt, at I læser disse alvorlige advarsler og budskaber grundigt igennem. Det er min overbevisning, at Herren ønsker denne bog bragt ud på alle gader og stræder, hvor der er mennesker, som skal advares om den fare, der kommer meget snart. - Jeg blev drevet af Herrens Ånd til at skrive denne bog, og under arbejdet følte jeg en tung byrde hvile på mig. Jeg vidste, at tiden var kort, og at de begivenheder, som snart vil vælde over os, vil komme meget pludseligt og hurtigt, som skriftens ord siger: "At Herrens dag kommer som en tyv om natten." Kolportørtjenesten, side 127 ( effatha.dk)

Light Channel DK  i partnerskab med en dansk kristen trykkeri og andre villige organisationer ønsker  at føre ud i livet  det højtidelige råd ovenfor. Vi har besluttet i første omgang at trykke 12.000 eksemplarer af denne udgave oversat til dansk efter originalteksten og med original tilten "Den Store Strid"  Vores endelige mål er at  bogen vil blive delt ud over hele Danmark og Grønland!

 

Dear Friend,

Time is shorter than we think...

Seeing the unseen changes taking place all around us, we’re calling upon you to join us in this bold initiative. The urgency of this new initiative is best stated below:

"The Great Controversy should be very widely circulated. It contains the story of the past, the present, and the future. In its outline of the closing scenes of this earth’s history, it bears a powerful testimony in behalf of the truth. I am more anxious to see a wide circulation for this book than for any others I have written; for in The Great Controversy, the last message of warning to the world is given more distinctly than in any of my other books" (Ellen G. White Colporteur Ministry, 127).

 

She further stated, "The book, The Great Controversy, I appreciate above silver and gold, and I greatly desire that it shall come before the people. While writing the manuscript of The Great Controversy, I was often conscious of the presence of the angels of God. And many times the scenes about which I was writing were presented to me anew in visions of the night so that they were fresh and vivid in my mind." -- Letter 56, 1911 (quoted in Colporteur Ministry, p. 128).

 

Post a comment